Menu

Retourneren

> Scroll naar beneden voor het retourformulier <

14 Dagen zichttermijn

Bij Oktoberfestwinkel.nl beschik je maar liefst over een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Dit wanneer het een consumentenaankoop op afstand betreft. Na het product in nieuwstaat van jou ontvangen te hebben, zal het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort worden en/of de eventuele financieringsovereenkomst ontbonden worden.

Zichttermijn voorbeelden

Tijdens het zichttermijn van 14 dagen kun je het product eventueel testen, zoals dat in een fysieke winkel ook mogelijk is. Een wasmachine mag hierbij bijvoorbeeld bekeken worden maar niet in gebruik genomen worden. Een pan mag zorgvuldig uit de verpakking gehaald worden, maar er mag niet mee gekookt worden.

Belangrijk! Retourneren

Je kan een bestelling retour sturen t/m 14 dagen na ontvangst. Na deze periode is het niet meer mogelijk om de bestelling retour te sturen. Retourzendingen buiten het zichttermijn worden niet geaccepteerd en daardoor ook niet verwerkt.

Indien je een artikel wilt ruilen voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur geldt dit als een nieuwe bestelling. De oude bestelling retourneer je met het retourformulier binnen de zichttermijn en de nieuwe bestelling plaats je op onze website. Er wordt zoals gewoonlijk verzendkosten in rekening gebracht voor de nieuwe bestelling indien het totaalbedrag minder dan €50,00 bedraagt. Is er door een fout van ons of door een defect iets niet goed met de bestelling? Neem dan z.s.m. contact op met onze klantenservice : 0591-820211 (Ma t/m vrij, 09.00 t/m 17.00).

Heb je een set besteld en wil je graag een nieuw product voor 1 item uit de set? Dan kan je een nieuwe bestelling plaatsen met het losse product en het niet passende product retourneren onder het nieuwe ordernummer. Op deze manier ontvang je het geld voor het losse product retour en heb je uiteindelijk alleen de set prijs betaald.

Indien je een nieuw product wilt retourneer je de oude bestelling met het retourformulier binnen de zichttermijn en de nieuwe bestelling plaats je op onze website. Er wordt zoals gewoonlijk verzendkosten in rekening gebracht voor de nieuwe bestelling indien het totaalbedrag minder dan €50,00 bedraagt.

Je kunt gedurende het zichttermijn zelfstandig het product retourneren. Wanneer wij geen fouten hebben gemaakt m.b.t. het bestellingsproces ben je echter zelf verantwoordelijk voor de bijkomende retourkosten. Het product dient (indien redelijkerwijs mogelijk) in orginele verpakking en in kartonnen doos te worden geretourneerd. 

Bewaar je retourbonnetje zorgvuldig. Dit is je bewijs voor het retour sturen van de bestelling.

Behoud dus, wanneer mogelijk, altijd de verzenddoos met inbegrip van orginele verpakking en ga hier zorgvuldig mee om t.b.v. eventueel hergebruik.

Retouradres

Het pakket dient naar het volgende adres verzonden te worden:

Nijbracht 142

7821CE, Emmen

Voeg altijd een ingevuld retourformulier toe, zodat men bij ons in het magazijn weet wat het probleem betreft of dat er geld teruggestort dient te worden.

Retourformulier

Klik op de afbeelding hieronder, waarna je naar een nieuw tablad verwezen wordt. Houdt vervolgens 'ctrl + p' of 'cmd + p' voor mac ingedrukt op jouw toetsenbord en klik op afdrukken. Voeg dit formulier ingevuld toe aan  jouw retourzending en wij handelen het voor jou af.

retour formulier